Behandlingsmeny

Klassisk ansiktsbehandling 55 min – 790 kr
En djupgående ansiktsbehandling med produkter från AnneMarie Börlind i som omedelbart ger dig en fräsch hy från grunden. Huden får allt den behöver och inledningsvis blir det djuprengöring och exfoliering samt ånga och porrengöring. Därefter blir det avslappnande ansiktsmassage  vårdande ansiktsmask  med avslutande serum och creme. Din hud kommer i perfekt balans och får ny fin lyster.

Djuprengörande ansiktsbehandling 30 min – 450 kr
Snabbuppfräschande och djuprengörande ansiktsbehandling. Här får din hy rengöring, exfoliering, kort ansiktsmassage, ansiktsmask och fuktgivande creme. Produkter från AnneMarie Börlind.

Färgning av fransar och bryn 25 min – 350 kr
Färgning av fransar av bryn. Plockning av bryn. Denna behandling utförs av Anna Wedel.

Halvkropps-massage 25 min – 450 kr
En djupgående massage för rygg, axlar och nacke. Massagen hjälper vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och är en allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Klassisk massage 55 min – 725 kr
En djupgående massage av hela kroppen, med fokus på problemområden. Massagen hjälper vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och är en allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

AntiStress-massage 55 min – 725 kr
En lugn massage som får kroppen att slappna av. Beröring gör att oxytocin (ett lugn och ro hormon) frigörs, kroppens muskler slappnar av och blodcirkulationen ökar. Det ger en djupare andning och ett välbefinnande infinner sig. Vår rogivande och avslappnande AntiStress massage passar bra när du vill komma ner i varv och lägga stressen åt sidan.

Koppning/Cellulitbehandling av ben – 725 kr
Denna behandling utförs av Ellinor Hast. Koppning är en gammal tradition som använts inom kinesisk medicin sedan 4000 år tillbaka i tiden. Genom att använda koppor skapas ett undertryck som främjar cirkulationen. Koppning av bindväven ger kraftig cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter.  Metoden minskar smärtor och spänningar i muskulaturen och är en bra behandling av celluliter. Behandlingen avslutas med massage.

Kontakta Villa Långbers reception för information om lediga behandlingstider.
info@langbers.se
0247-502 90