Helg à la carte

Förrätter:

Lättrökt fjällröding

pepparrotsemulsion, picklad rödlök, rostad kavring, sikrom

110: –

Carpaccio på lågtempererad ryggbiff

 tryffelmajonnäs, gröna blad, lagrad svecia, rybsolja från Sundborn

115: –

Hansjö halloumi

semitorkad tomat från Massarbäck, surdegskrutonger, yoghurt, rökt olja

125: –

Varmrätter:

Helstekt oxfilé

 potatisgratäng smaksatt med rökt cheddar, madeirasky, rostad palsternackspuré

315: –

Glaserad shortribs

 steklök, skogschampinjon, vedrökt sidfläsk, rödvinssås, friterad färskpotatis

275: –

Halstrad regnbåge från Siljan

 potatispuré, citronsmörsås, bakade grönsaker, syrad lök

275: –

Ångad kummelrygg

 blåmussla, champagnesås, sparris, färskpotatis, dillolja

265: –

Rödbets och Chevrébiff

 rostad palsternackspuré, gremolata, bakad tomat och färskpotatis

245: –

Efterrätt:

Villa Långbers dessertbuffé

125: –