Vårmeny à la carte!

Förrätter:

Carpaccio på lågtempererad ryggbiff
med västerbottenost, rostad mandel, gröna skott och granskottsvinegrätt
120: –

Halstrad pilgrimsmussla
med grillad sparris, ramslöksmajonnäs, picklad silverlök
125: –

Nässelsoppa
med vaktelägg, tryffel och örtolja
105: –

Varmätter:

Halstrad regnbåge från Siljan
med potatispuré, citronsmörsås, syrad rödlök och gulbeta
255: –

Smörstekt gösfilé
med brynt smör, pepparrot, bakade grönsaker och dillslungad småpotatis
275: –

Rostbiff av dovhjort
med sauterad Gotlands lins, rökt sidfläsk, potatis och rödbetskaka samt fikonsky
265: –

Helstekt oxfilé
med pumpapuré, potatisfondant, savoykål, bakad lök och portvinssås
295: –

Biff på smörböna och sesamfrö
med potatis och rödbetskaka, savoykål, bakade grönsaker och citronsmörsås
235: –

Dessert:
Villa Långbers dessertbuffé
Små desserter som t.ex crème brûlée, chokladmousse, pannacotta,
ostar, marmelad, frukt och praliner
125: –