Yogahelg 29 sept-1 okt

Skön helg, som förutom god mat och dryck, erbjuder yoga med meriterade Magnus Lindroth.

Magnus är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, självförsvarsinstruktör, tränare och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Program:
Fredag: Ankomstfika med hembakat, en timme med Magnus och trerätters middag.
Lördag: Frukostbuffé, lunch, eftermiddagskaffe och trerätters middag. Två pass med Magnus under dagen.
Söndag: Ett pass men Magnus, frukostbuffé.

Yoga och mindfulness
”Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. De flesta känner att de borde röra sig mer, äta sundare, inte stressa, ha bra balans mellan jobb och privatliv och planera sin tid bättre. Ett stort hälsoproblem i dag är stress och den stol du sitter på allt för många timmar per dag & monotona rörelser. Det kan också handla om överträning.

Denna helg kommer vi att jobba med Yoga & mindfulness som allt fler använder för förbättra sin livskvalité.

Det bästa och det du kommer att ha mest nytta av när du åker hem är din kunskap om Aktiverings- punkter som ger en direkt positiv påverkan på din kropp och ditt sinne. En aktiverad kropp kommer snabbt ändras från ett tillstånd av spänning och smärta, till ett starkt avslappnat tillstånd med god funktion. När vi gör det rätta, svarar kroppen omedelbart.

Aktiverings tekniker används globalt av elitidrottslag, kändisar, fitness industrin. Samt att behandla skador och förbättra idrottsliga prestationer, det är ett kraftfullt verktyg för stresshantering, och kan snabbt bryta störningar i ditt rörelsemönster.”

 Magnus Lindroth

Boka ditt yogapaket nedan: