Bröllop med allt ni kan önska er!

En vackrare plats att fira bröllop kan ni knappast välja. Villa Långbers ligger på Vår Herres Gattu, högst upp i Tällberg med gudomligt utsikt över Siljan. Vi får ofta förtroendet att arrangera bröllop på vårt hotell och har många nöjda bröllopsgäster. Välkommen att diskutera hur ni vill ha ert bröllop!

Stort eller litet bröllop

Vi arrangerar bröllop med festmeny och boende för upp till 100 gäster. Om ni är många har ni hela hotellet för er själva, fredag – söndag. Vill ni viga er på hotellet, kan vi sätta upp ett partytält på gräsmattan som vigselrum. Eller så väljer ni en intim vigsel uppe på vår takterrass.

Matsal, gästrum och bröllopssvit.

Matsalen, med plats för max 100 gäster och de flesta av våra rum har vacker utsikt över Siljan. Två stora sällskapsrum med soffgrupper. 50 rum, nyrenoverade och fräscha för era gäster. För brudparet finns två minisviter i huvudbyggnaden att välja mellan.

Bröllopsmeny

Vi har tagit fram förslag till bröllopsmeny – anpassade efter säsong. Menyer att inspireras av. Och att maten är god, kan ni själva konstatera när ni äter en avsmakningsmeny hos oss, med två olika för-, varmrätter och desserter.

Höst och vinterbröllop.

Populäraste bröllopshelgerna är på våren och försommaren. Men det finns klara fördelar med höst- och vinterbröllop. Färre fester ger flera gäster, som tackar ja och inte är bjudna på något annat bröllop just den tiden. 

Vår bröllopskoordinator

Karin Linder blir er egen kontaktperson, som tar hand om alla detaljer som hör till ett bröllop.

Karin Linder telefon 0247 – 502 90  E-post brollop@langbers.se