Helgmeny fredagar

FÖRRÄTTER:

Gravad ryggbiff med sojaemulsion, syrad lök, pepparrot och äpple
110: –

Bakad rödbeta med getostcrème, valnötter, inkokt päron och vattenkrasse
105: –

VARMRÄTTER:

Helstekt hjortinnanlår med rökt sidfläsk, ostronskivling, portvinssås och palsternackspuré
275: –

Ångad kummelrygg med blåmusselvelute, blåmusslor, sparris, dillolja och småpotatis
250: –

 Biff på bondbönor (Vegetarisk) med bakade grönsaker, palsternackspuré, ostronskivling och grönkål
220: –

EFTERRÄTTER:

Våra utvalda ostar från lokala mejerier med tomatmarmelad och tunnbrödschips
125: –

Marängsviss Vår egen tolkning på marängsviss med hemgjord maräng,
ljummen chokladsås, färska bär och vaniljglass från Rättviksglass
95: –

Helgmeny lördagar

FÖRRÄTTER:

Kantarellsoppa med surdegskrutonger och kallpressad rapsolja smaksatt med timjan
105: –

Rökt röding med krondillsmajonnäs, rostad kavring, picklade senapsfrön och friterad morot
110: –

VARMRÄTTER:

Rödvinsbrässerat lammlägg med blomkålspuré, rödvinssås, bakad gulbeta och smörbakad potatis
250: –

Halstrad hälleflundra med smörsås smaksatt med hummer, majrova, bakad lök och potatispuré
275: –

Pumparisotto (Vegetarisk) med grillad zucchini, bakad lök, majorova och örtolja
220: –

EFTERRÄTTER:

Våra utvalda ostar från lokala mejerier med tomatmarmelad och tunnbrödschips
125: –

Vitchokladmousse smaksatt med kardemumma, blåbärskräm, smulad sockerkaka och kola
95: –