Helgmeny

25 januari t.o.m. mars

Fredag
Förrätter:

Hummersoppa
med räkor och dillolja
120: –
Västerbottenterrin
med flatrökt ren, senapsmajonnäs, picklad morot och surdegskrutonger
115: –
Varmrätter:

Ångad Skreitorsk
med störkaviar, potatispuré, vårlök samt vitvinssås smaksatt med pernod
250: –
Oxfilé tournedos
med tryffelsås, rödvinsreduktion, sparris och hasselbackspotatis
295: –
Veg. Rödbetsbiff
med hasselbackspotatis, tryffelsås, rödvinsreduktion och sparris
225: –
Efterrätter:

Osttallrik
3 av våra utvalda ostar med marmelad och kex
125: –
Frusen mascarponemousse
med vanilj, kaksmulor, hallonkräm och krossad maräng
95: –
Lördag

Förrätter:

Krämig kantarellsoppa
med krutonger och persiljeskum
110: –
Laxtartar
med gräslöksemulsion, syrad lök, forellrom och friterad rotselleri
120: –

Varmrätter:

Halstrad fjällröding
med potatisstomp, gulbeta, samt smörsås smaksatt med citron
250: –
Grillad lammrygg
med rotfruktskaka, savoykål, fikonsky och bakad tomat
275: –
Veg. Svamprisotto
med bakade grönsaker, örtolja och savoykål
225: –

Efterrätter:

Osttallrik
3 av våra utvalda ostar med marmelad och kex
125: –
Bakad chokladkräm
med lemon curd, vispad blåbärspannacotta och rostad mandel
95: –

Med reservation för ändringar.