Vårmeny 2019


Gäller under April och till och med helgen innan midsommar

Fredagar

Förrätter:

Nässelsoppa med vaktelägg, friterad rotselleri och kallpressad rapsolja
110: –

Löjrom med potatisrösti, rödlök, citron, dill och vispad smetana
125: –

Varmrätter:

Bräserat ungtuppbröst med confiterad potatis, sauterade puylinser, bakad tomat och tryffelsky
245: –

Halstrad gösfilé med primörer, brynt smör, pepparrot och dillslungad potatis
280: –

Veg. Lins och morotsbiff smaksatt med sesamfrö och chili
med confiterad potatis, sauterade linser, bakad tomat och örtolja
225: –

Efterrätter:

Vit chokladmousse med mandelkaka, hjortron och chokladcrumble
95: –

Osttallrik 3 av våra utvalda ostar med kex och fikonmarmelad
125: –

Lördagar

Förrätter:

Vit sparris med rostad kavring, syrad lök och ramslöksemulsion
115: –

Pilgrimsmussla med grön ärtpuré, baconcrisp och citronpärlor
120: –

Varmrätter:

Helstekt kalvytterfilé med pumpapuré, portvinssås, bakad lök, rökt sidfläsk och potatiskaka
275: –

Halstrad regnbåge med potatis och jordärtskockspuré, smörsås, forellrom och vårlök
245: –

Veg. Örtbakad rotselleri med potatis och jordärtskockspuré, smörsås och vårlök
225: –

Efterrätter:

Rabarberkompott med vaniljkräm, jordgubbar och kaksmulor
95: –

Osttallrik 3 av våra utvalda ostar med kex och fikonmarmelad
125: –

Med reservation för ändringar.