Nyårspaket 2 dygn 

Nyår med det bästa av allt!
Vi vill ge dig en oförglömlig upplevelse när du firar in det nya året hos oss. Förberedelserna är redan igång. Kockarna provlagar det som kommer att bli en specialkomponerad nyårsmeny, hemlig ända fram till nyårsafton. Därtill ett vinpaket med utvalda viner. Före supén ett glas champagne.

Ingen mindre än Mats Ingels är kvällens konferencier och orkesterledare. Varenda mas och kulla vet vem Mats Ingels är, känd radioprofil med bl. a ”I afton dans”. Efter supén bjuder Mats och hans band Matz Jinglez upp till dans. Vill du hellre sitta och prata har vi två stora sällskapsrum.


Matz Jinglez

Vid 12-slaget fyrverkeri i världsklass med Lars Johannesson som är tiofaldig svensk mästare i musikfyrverkeri. Ett glas bubbel till att skåla in det nya året och vickning som avslutning på kvällen.

Men det är program även före denna fantastiska nyårsafton. Du kommer den 30 dec och serveras på kvällen en härlig trerättersmiddag. På nyårsaftonens morgon kan du beundra utsikten över Siljan, när du tar för dig av frukostbuffén. Guidad byvandring i Tällberg och sopplunch med hembakat bröd.

Varmt välkommen att fira det nya året på Villa Långbers!
I nyårspaketet ingår:

Söndag 30/12
Kaffe/te med mjuk kaka
Trerätters middag

Nyårsafton 31/12
Frukostbuffé
Guidad byvandring i Tällberg
Sopplunch med hembakat bröd
Eftermiddagskaffe med bakelse
Champagne före middagen
Nyårssupé
Underhållning och dans till Matz Jingelz orkester
Ett glas mousserande/alkoholfritt vid tolvslaget
Dalainspirerad vickning

Nyårsdagen 1/1
Frukostbuffé

Pris 2 dygn från 3.995:- per person i dubbelrum (Solbacken)