Restaurang Villa Långbers i Tällberg

Varmt välkomna till Restaurang Villa Långbers. Vi är stolta att kunna erbjuda er Tällbergs bästa utsikt, vällagad mat, spännande vinlista och service med genuin omtanke!

Vi vet att middagen är en av de viktigaste delarna när du bor hos oss på  Villa Långbers. Våra menyer komponeras med både nytänkande och tradition. Vi använder oss gärna av lokala råvaror och anpassar vår meny efter vad säsongen erbjuder. Varmt välkommen att boka bord, 0247-502 90.

Mat ska vara en upplevelse
Upplev lyxen att sätta dig vid ett dukat bord! Vår mysiga restaurang erbjuder dessutom Tällbergs bästa utsikt. Milsvid utsikt över Siljanstrakten och vackra solnedgångar. Vi har alltid levande ljus och levande blommor på borden.

Vår köksmästare John Mathiasson komponerar menyn efter de råvaror säsongen har att erbjuda. Köket blandar traditionell svensk matkultur och det bästa från världens alla hörn.

Under årets storhelger dukar vi upp härliga och traditionella rätter, med smaker du minns från din barndom. Vi har dessutom skapat några egna traditioner. En sådan är att vi varje Valborg firar in våren med en hejdundrande grillbuffé.

Restaurang Villa Långbers rymmer 100 matgäster. Under årets varmare månader rekommenderar vi er att avnjuta era måltider ute på vår stora veranda. Verandan har givetvis samma slående utsikt som vår restaurang.

Fira era högtider hos oss!
Fira dop, födelsedagskalas, bröllopsdagar och andra festliga tillställningar hos oss! Vi sätter samman en passande meny utifrån era önskemål.

Unik vinlista
Villa Långbers har med hjälp av vinmakaren, skribenten och f.d. chefen för Vin & Sprits Rabiega i Provence, Lars Torstenson, tagit fram basen i vår unika vinlista. Vi vill nämligen visa er, våra kära gäster, att det finns otroligt många kvinnor med ”näsa” för dofter, smaker, brytningar, kombinationer och inte minst kunskap. Vissa av våra viner har flera generationer av kvinnlig erfarenhet, som gått från mor till dotter. En fantastisk rikedom och en spännande värld.