Samla vänner och familj en lördag i advent för en minnesvärd middagsupplevelse i vår nyrenoverade restaurang. Vi satsar på lekfulla rätter med traditionella julsmaker, uppdelat i fyra härliga serveringar. Allt noga genomtänkt och tillagat med stor passion av vår kökschef Jakob Mathiasson. 

Meny 

1:a servering
Norröna matjessill med friterad potatis, picklad lök och rökt gräddfil
Rökt och gravad laxtartar med senapsemulsion, dill och friterat ris
Rödingpaté med rågsmulor och sikrom
~
2:a servering
Friterad struva med parmesan och portvin
Bakade betor med pepparrotscream, picklad rotselleri och äpple
Tunt skuren älg med prästost och grönkål
~
3:e servering
Renrostbiff med friterad brysselkål, enbärssky, smörbakad morot och chorizosmör
~
4:e servering
Kanel- och anispannacotta med lingon och pepparkaka

Pris 695 per person

Datum

Lördag 26 november, 3, 10 och 17 december.

Boka bord

Kontakta vår reception 0247-502 90 för bordsbokning. Obs. Begränsat antal platser. 
Vi välkomnar även förfrågningar från företag och grupper andra dagar i veckan under aktuell period. 

Önskar ni stanna över natten?

Välkommen att boka vårt Adventspaket 1 dygn som avser lördag-söndag alternativt Adventspaket 2 dygn med ankomst redan på fredag för att hinna njuta extra mycket av Tällberg.