Under trettonhelgen har vi den stora äran att välkomna Albin Edberg in i köket på Villa Långbers för en takeover. Han har varit Tommy Myllymäkis högra hand, arbetat på flera stjärnkrogar världen över och är aktuell i tv-programmet Kockarnas Kamp. Detta är en unik möjlighet att få mingla med Albin och ta del av hans unika skapande i köket.

Som gäst får du följa med på en sensationell smakresa och ta del av Albin Edbergs egenkomponerad femrättersmeny samt spännande snacks innan middagen. På menyn hittar vi både ostron, piggvar, hälleflundra och fläsksida. Till middagen erbjuds ett speciellt framtaget dryckespaket.

Datum

Fredag 6 januari
Lördag 7 januari

Boka vistelse med övernattning 

Välj ankomstdag i nästa steg för val av gästspel fredag 6 januari alternativt lördag 7 januari.

Till bokning Gästspel av Albin Edberg >>

Boka bord

Vi erbjuder ett mycket begränsat antal platser i restaurangen för endast bordsbokning. Middagen börjar fredag 6 januari samt lördag 7 januari kl 18.30. Kontakta receptionen för bordsbokning 0247-502 90. 

Eventuella matallergier måste meddelas till receptionen i god tid innan ankomst. Vi kan ta hänsyn till vegetarian, gluten, nötter, pescetarian. Vi kan ej ta hänsyn till vegan, mjölkprotein, laktos eller fisk- och skaldjursallergi. 

Begränsat antal platser.