Home
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa
Hälsoresa Topphälsa

Hälsoresa Topphälsa

Pris från: 14999:- Per gäst
  • Frukostbuffé
  • Lunchbuffé
  • 3Rätt Temahelg
  • Träningspass Topphälsa
  • Aktivitet

Unik möjlighet!
Häng med på resan som förändrar ditt liv!

Bättre än PT – följ med på en exklusiv träningsresa till Tällberg.


Förändra ditt liv med individuellt anpassade träningspass, kost- och livsråd.

Fjolårets storsuccé är tillbaka. Du som vill göra en hållbar livsstilsförändring – här har du chansen!
Under en vecka i Tällberg får du professionell ledning att kickstarta och förändra ditt liv på riktigt. På Hälsoveckan arbetar du i grupp, men ändå helt individuellt. Du får hjälp att hitta rätt träning och kost genom personliga analyser där du får verktyg att uppnå ditt mål.
Under veckan kommer du att träna efter dina egna förutsättningar under ledning av nuvarande världsrekordhållaren på cykel Christer Skog, expert på individuellt anpassad träning på elit- och motionsnivå. Du kommer att få börja med att göra ett syre- och laktattest (värde 1800 kr) för en analys av din nuvarande hälsa och kondition och sedan få ett personligt träningsprogram för hela veckan och framåt.
Du kommer också att få höra och träffa dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson, som både föreläser och ger dig personliga kostråd och program helt beroende på vad du vill uppnå med din kost. Sofia är grundaren bakom FODMAP 2009 och är expert på maghälsa.
Personliga tränaren Rebecca Ekström kommer tillsammans med Christer att guida dig i Soma Move men också den lugnare och meditativa Soma Mind och Free Power.
Dessutom får du en träningsklocka från Fitbit (värde 1995 kr) där du kan analysera och mäta sömn och vilopuls under veckan och efteråt. En representant från Fitbit kommer också att finnas på plats för att gå igenom klockan.
Innan du kommer till Tällberg får du ett formulär där du skriver ner din fysiska status och vad du vill uppnå för förändring. Kanske vill du bli starkare eller uthålligare? Kanske vill du gå ner eller upp i vikt? Minska stressnivån? Du bestämmer.
Det här är en unik möjlighet att verkligen förändra ditt liv. Vi tar bara emot en liten grupp, så tveka inte att boka upp din plats snabbt.

 

Hälsoresa Tällberg
När: 26/9-2/10 2020
Var: Villa Långbers, Tällberg
Pris: 14 999 kr
Ingår: Alla måltider, frukost, lunch och middag, del i dubbelrum, inträde på First hotell relaxavdelning, syre- och laktattest, personliga kost- och träningsprogram, all träning och föreläsningar.
Boka & mer Info:
topphalsa.se/resor

Det här får du:
Laktat- och syreupptagningstest (värde 1800 kr)
Träningsklocka från Fitbit (värde 1995 kr)

Individuellt anpassat träningsprogram

Kostföreläsning

Yoga

Powerwalk

Soma Move

Soma Mind

Freepower

Vattenlöpning & simning

Anpassad funktionell träning

Föreläsning träningslära

Föreläsning stresshantering

Lämna din e-post och få våra bästa erbjudanden!

You are now subscribed