Home
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor
Höstweekend - Skapa med blommor

Höstweekend - Skapa med blommor

Pris från: 4695:- Per gäst
  • Frukostbuffé
  • Tvårättersmiddag
  • Aktivitet temahelg
  • Lunch

Höstweekend - Skapa med blommor
Välkommen till en inspirerande och mysig höstweekend i Tällberg där du får möjlighet att upptäcka och utveckla både din kreativa och konstnärliga sida med växter som inspiration.


Under helgen kommer du att tillsammans med Linda Schilén och Minna Mercke Schmidt få utforska och utveckla din kreativa sida. Oavsett dina tidigare kunskaper och erfarenheter kan du delta i helgens alla moment. Tillsammans med Linda skapar du målningar med blomstermotiv och tillsammans med Minna får du lära dig att skapa härliga blomsteruppsättningar. Du får ta del av inspirerande föreläsningar och få möjlighet att prova på och lära dig grunderna till vad som kan komma att bli en ny avkopplande aktivitet, att måla och att skapa med blommor som tema.
Vill du enbart måla eller arbeta med blomsterarrangemang under helgen så går även det bra. Vi kommer att stämma av det med dig innan helgen börjar. För dig som varit med tidigare helger finns nya saker att lära sig och ta del av.


På söndagen när du åker hem kommer du att ha tagit del av en helg fylld med inspiration, kunskap och skapande. Med dig i väskan hem har du dina verktyg för att kunna fortsätta arbeta med det du lärt dig under helgen och det du skapat under helgen. Vi vill att du ska lämna helgen med en rofylld känsla av lugn inombords. Eller som tidigare kursdeltagare lämnat oss, med ett leende på läpparna och ett glatt hej då.

 

Plats: Villa Långbers, Tällberg, Dalarna
Datum: 1 – 3 oktober 2021
I priset för helgen ingår;
2 middagar (fredag och lördag)
lunch lördag och söndag
frukost lördag och söndag
Du bor i enkelrum om det inte är så att du åker tillsammans med en vän och vill dela rum.
Alla föreläsningar, workshops och material ingår under helgen. Du kan fritt disponera konstnärsateljén där det finns både färg och duk att tillgå under helgen.
Kaffe, te och frukt finns att tillgå hela tiden under dagtid.

Pris: 4995 kr per person i enkelrum / 4695 kr per person i dubbelrum

 

Program
Programmet innehåller inspiration varvat med kunskap. Minna lär er hur ni skapar olika vackra arrangemang med torkade blommor och växter. Ni kommer även att få ta promenader i omgivningarna där vi samlar in extra material och inspireras av naturen.

 

Linda tar er med på en kreativ resa där ni byter sekatören mot en pensel och får ta del av Lindas populära målarkurs som hon annars enbart håller i sitt växthus på Överjärva gård. Mellan passen finns möjlighet till sköna promenader, fortsätta måla tavlor eller låta tankarna landa i den fantastiska utsikt och miljö som Tällberg erbjuder.

 

Oss möter du under helgen
Linda Schilén –”Den smarta trädgårdsmästaren”, konstnär och författare till flera böcker om trädgård. Linda syns i TV4:s Nyhetsmorgon och är en mycket uppskattad föreläsare hos trädgårdsföreningar runt om i landet och på olika evenemang. Hon delar frikostigt med sig av sina smarta tricks och tips som underlättar och förenklar vårt arbete i trädgården.
www.lindaschilen.se

 

Minna Mercke Schmidt – Blomsterkreatör och fotograf. Hon inspirerar människor att skapa sina egna blomsterarrangemang och -dekorationer via sina böcker, hundratals tidningsartiklar och sociala medier. En flitigt anlitad föreläsare och kursledare som delar frikostigt med sig av sin kunskap och idéer hur man skapar med material från trädgården och naturen. Lever efter mottot ”Blomsterglädje till alla”.
www.blomsterverkstad.com

 

Helgen pågår fredag till söndag med ankomst under fredag eftermiddag/kväll. Vi samlas till middag klockan 18.00 på fredag kväll där Linda Schilén och Minna Merke Schmidt hälsar er välkomna och berättar om helgen.
Vi avslutar helgen på söndag klockan 15.00. För er som åker tåg anpassar vi tiden så ni hinner med tåget.

 

Resa till och från Tällberg
Det är enkelt att ta sig till och från Tällberg med tåg. Tällberg har sin egen lilla tågstation där tåget stannar. Skjuts från stationen till hotellet ordnas om ni anger det i förväg till oss.

Kontakt
Frågor om bokning, boende och mat ringer/mailar ni hotellet, 0247–50290 eller [email protected]
Frågor om helgens innehåll eller övriga frågor ringer ni: Peter Isaksson, 070–2735033