Home
Höstweekend - Skapa med blommor som tema
Höstweekend - Skapa med blommor som tema

Höstweekend - Skapa med blommor som tema

Pris från: 4695:- Per gäst
  • Frukostbuffé
  • Trerättersmiddag
  • Tvårättersmiddag
  • Aktivitet temahelg
  • Lunch Blomster

Höstweekend - skapa med blommor som tema
Välkommen till en inspirerande och mysig höstweekend i Tällberg där du får möjlighet att upptäcka och utveckla din kreativa och konstnärliga sida med växter som inspiration.
Vi vill börja med att säga att vi Coronaanpassat hela helgen genom att minska antalet deltagare och att ni delas upp i två grupper.
Linda Schilén håller i den delen av helgen där du målar egna tavlor med inspiration från växtriket. Här får du lära dig att utveckla din konstnärliga sida genom att måla på duk tillsammans med Linda som din konstnärliga ledare. Tillsammans med Minna Mercke Schmidt skapar du härliga blomsteruppsättningar som sen kommer att kunna förgylla alla de helger vi står inför under vintern. Du kommer också att kunna ta del av inspirerande föreläsningar om konstnärens trädgård och få möjlighet att prova på och lära dig grunderna till vad som kan komma att bli en ny avkopplande aktivitet, att skapa med blommor som tema. Vill du enbart måla under helgen så finns det möjlighet till det. Meddela oss detta när du bokar så vi kan avsätta utrymme för det.
På söndagen när du åker hem kommer du att ha tagit del av en helg fylld med inspiration, kunskap och skapande. Med dig i väskan har du dina verktyg för att kunna fortsätta arbeta med det du lärt dig under helgen. Inom dig bär du med dig ny inspiration och kunskap att använda när du kommer hem. Inga förkunskaper krävs för att delta.


Dina värdar för helgen är Linda Schilén och Minna Mercke Schmidt som även får besök av ytterligare en gäst som föreläser för er under helgen.


Plats: Villa Långbers, Tällberg, Dalarna
Datum: 16 - 18 oktober
I helgen ingår följande;
2 middagar (fredag och lördag), lunch lördag och söndag samt frukost lördag och söndag. Du bor i enkelrum om det inte är så att du åker tillsammans med en vän och vill dela rum.


Alla föreläsningar, workshops och material ingår under helgen. Du kan fritt disponera konstnärsateljén där det finns både färg och duk att tillgå under helgen. Kaffe, te, frukt och kaka finns att tillgå dagtid.
Pris: 4 695 kr i delat dubbelrum. Pris: 4 995 kr i enkelrum.

 

Program
Programmet innehåller inspiration och kunskap. Minna lär er hur ni skapar en vacker advent, jul och nyår med blommor och växter. Linda tar er med på en kreativ resa där ni byter sekatören mot en pensel och får ta del av Lindas populära målarkurs som hon annars enbart håller i sitt växthus på Överjärva gård. Mellan passen finns möjlighet till sköna promenader, måla tavlor eller låta tankarna landa i den fantastiska utsikt och miljö som Tällberg erbjuder.

 

Oss möter du under helgen


Linda Schilén – ”Den smarta trädgårdsmästaren”, konstnär och författare till flera böcker om trädgård. Linda syns i TV4:s Nyhetsmorgon och är en mycket uppskattad föreläsare hos trädgårdsföreningar runt om i landet och på olika evenemang. Hon delar frikostigt med sig av sina smarta tricks och tips som underlättar och förenklar vårt arbete i trädgården.

 

Minna Mercke Schmidt - blomsterkreatör och fotograf. Inspirerar folk att skapa sina egna blomsterarrangemang och - dekorationer via sina böcker, hundratals tidningsartiklar och sociala medier. En flitigt anlitad föreläsare och kursledare som delar frikostigt sin kunskap och idéer hur man skapar med material från trädgården och naturen. Lever efter mottot ”Blomsterglädje till alla”

Helgen pågår fredag till söndag med ankomst under fredag eftermiddag/kväll.

Lämna din e-post och få våra bästa erbjudanden!

You are now subscribed