Erbjudande
1.090:- per person med kaffe, lunch, tvårättersmiddag, övernattning i enkelrum och frukostbuffé. 

Erbjudandet gäller nybokningar.  Pris per person med helpension och övernattning 1.090:- exkl moms. Ni kan välja mellan fyra konferensrum i olika storlek, kostnaden för konferensrum tillkommer.

Ljusa fina lokaler. Tre stora konferensrum för 30 – 90 personer med projektor och ljudsystem. Ett mindre i gårdens 1700-tals stuga. Fem grupparbetsrum. Höghastighets WiFi.

Matsal och veranda med milsvid utsikt över Siljan. Plats för 90 matgäster. Två stora sällskapsrum med bekväma soffor. 52 gästrum, nyrenoverade och fräscha.

Miljömedveten måndag. Villa Långbers arbetar för att bli alltmer miljövänliga. Ett steg i den utvecklingen är att vi som många andra hotell och restauranger i världen infört ”Meat-free monday”. Vi har valt att kalla det ”Miljömedveten måndag”. På måndagar serverar vi en vegetarisk lunch och till middag serveras våra goda fiskrätter.

Välkommen till oss på konferens, både makalösa måndagar och andra dagar i veckan. Förutsättningarna för en lyckad konferens är de bästa. Vacker och rofylld miljö, god mat och personligt bemötande.

Kontakt
Konferensansvarig på tel 0247-502 90 eller maila till [email protected]

konferens