Home
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april
Log-Out Helg 28-30 april

Log-Out Helg 28-30 april

Pris från: 4595:- Per gäst
  • Frukostbuffé
  • Förmiddagsfika
  • Eftermiddagsfika
  • Aktivitet temahelg
  • Middag Tema
  • Lunch

Spendera en helg i Tällberg, låt axlarna sjunka ner och jobbar med mjuk yoga, träning och tysta promenader i den vackra omgivningen.
Den här helgen är för dig som behöver en återhämtning och kanske längtar efter en förändring.

På vackra Villa Långbers får du logga ut helt, tänka på dig själv och bara andas. Vi lovar dig en rast från stressen där du får chans att tänka klart tankarna och unna dig en välbehövlig paus. Här väntar några dagars lugn med goda middagar och träning som din kropp och din hjärna kommer att tacka dig för länge efteråt. Det blir tysta promenader i den vackra naturen i Tällberg, yoga, föreläsningar och lite tuffare stavgång.

Ansvarig för helgen är en av Sveriges mest meriterande coacher, exförbundskaptenen för svenska skidlandslaget, Christer Skog, som i hela sitt liv jobbat med elitidrottare och motionärer. Under helgen får du hjälp att hitta rätt träning genom personliga analyser där du får verktyg att uppnå dina mål. Tony Duberg, som tillsammans med Christer är regerande världsrekordhållare på cykel genom Europa, finns på plats och leder yogan.

Om du vill finns även chans att göra ett syre- och laktattest (till extra kostnad) för en analys av din nuvarande hälsa och kondition och därefter få ett personligt träningsprogram.

Det väntar också musikunderhållning en av kvällarna.

DATUM: 28-30 april 2023
DETTA INGÅR: Boende del i dubbelrum, helpension (ej dryck), alla träningspass föreläsning.

Från 4595 per person
Gäller del i dubbelrum

Ledare:
Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har förutom Sverige bland annat tränat Storbritannien, Australien, Danmark, Tjeckien, USA, Team Exspirit i Wisma Ski Classics, Saudiarabien, Sveriges Paralympiska skidlandslag och flera individuella åkare som t ex Daniel Tynell (som vann Vasaloppet tre gånger) och tjecken Martin Koukal som han tränade till ett individuellt VM-guld på 50 km och VM-brons. Utöver skidor är Christer regerande världsrekordhållare på cykel genom Europa och 2021 slog han tillsammans med komikern Måns Möller världsrekord i Vasaloppet då de körde tio Vasalopp på tio dagar. Christer är expert på uthållighetsträning och formtoppning och har forskat på höghöjdsträning och överträning. Han föreläser också bland annat om hållbar träning och om sitt sätt att lyckas få sina adepter att bli bäst när det gäller.
Tony Duberg är den cyklande läkaren som har världsrekordet på cykel över Europa tillsammans med Christer Skog och Måns Möller. Han är också en duktig skidåkare och var bland annat med på flera av sträckorna under Christers och Måns världsrekord på Vasalopp under 2021. Tony är läkare inom allmänmedicin och utbildad inom idrottsmedicin. Han var under flera år en av tidningen ToppHälsas experter och svarade på frågor som rör sjukdomar, skador och idrottshälsa. Tony är också en gudabenådad sångare och spelar både piano och gitarr. Dessutom är han utbildad yogalärare.