Stresshantering - STANNA UPP OCH REFLEKTERA!

En helg då vi stänger av mobiltelefonerna, stannar upp och tar oss tid att reflektera. Hur ser mina kostvanor ut? Har jag någon tid för återhämtning? Hur mår jag, egentligen? Det handlar om hur vi kan stärka vår självkänsla och ha tillit till oss själva. Betydelsen av att leva i Nuet och fånga dagen. Om stresshantering: fysiskt – mentalt – själsligt.

Helgen kommer att gå i ett lugnt tempo, varvas med föreläsningar, Qigong, Power walk och stunder med avslappning/meditation. Skratt och glädje.
För att du ska få ut så mycket som möjligt av dagarna är antalet deltagare begränsat till en grupp på max 10 personer. Vi kommer att vara i Tällberg, på hotell Villa Långbers.
Syftet är att sätta dig själv i fokus de här dagarna, hitta din inre kompass. Vi vänder oss till dig som behöver stanna upp och reflektera över ”Var är jag idag och vart är jag på väg inom olika områden” utifrån Livsstilshjulet. En helg utan krav, måsten och prestation.

PLATS: Hotell Villa Långbers i Tällberg.
DATUM: Välj mellan 10 – 13 okt och 21 – 24 nov.
TID: Torsdag kl. 18.00 – söndag kl. 13.00.
PRIS: 6.900:– tre dygn med helpension, enkelrum och kurs/aktiviteter.
Middag på torsdagskvällen, alla måltider fredag och lördag. Frukost och lunch söndag.

ANMÄLAN: Boka direkt via Villa Långbers 0247-502 90

Både för privatpersoner och grupper!

Ulrika Wahlstedt är utbildad naturläkare SNLF, homeopat, utbildad inom stresshantering samt hudterapeut. Under helgen i Tällberg vill hon dela med sig av sin holistiska grundsyn och hjälpa dig att hitta dina egna hälsonycklar. Ulrika bodde och arbetade några år i Australien och kom då i kontakt med aboriginfolket och dess naturmedicin, vilket har påverkat henne i en helhetssyn på hälsa. Läs mer om Ulrika på www.ulrikawahlstedt.se

Ulrika Wahlstedt