Tjejvasan 2 dygn
Tjejvasan 2 dygn
Tjejvasan 2 dygn

Tjejvasan 2 dygn

Välkomna att bo bekvämt på Villa Långbers under tjejvasan

I tjejvasan boendepaket 2 dygn ingår:

Dag 1: Kaffe/Te med mjuk kaka, middagsbuffé med pasta, ris, kokt potatis, pastasåser, kött samt nybakat bröd, sallad och måltidsdryck. Kaffe och kaka.

Dag 2: Tidig frukostbuffé och trerätters middag på kvällen efter loppet.

Dag 3: Frukostbuffé innan avresa

 

Nummerlappshämtning ingår (Men kan endast garanteras om ni meddelat hotellet ert start- ID 5 veckor innan startdatum)
Förvaring av skidor finns.
Vallaservice bokar du enklast hos: http://www.tynellactivity.se/tjanster/vallaservice/. De kan svara på alla frågor när de gäller att valla skidor
Busstransfer T/R går att boka genom Villa Långbers och kostar 300 kr per person

 

Som Tillval till detta paket kommer vi även att arrangera yoga hos oss. Det går att boka direkt via vårt tillval när du bokar detta paket, eller ringa till hotellet och boka via receptionen, 0247-50290. Det finns möjlighet att boka Yoga vid Tre tillfällen under denna helg.

Lördag 17:30

Lördag 19:00

Söndag 07:30

Härligt återhämtande yoga för trötta kroppar efter loppet. En stund där du får ge tillbaka till dig själv och visa din kropp tacksamhet. Påskyndar återhämtningen och lämnar dig med en skön känsla i kropp och knopp. Inga tidigare erfarenheter av yoga behövs.

Yogalärare Carolina Söderberg,
Carolina har arbetat i friskvårdsbranschen sedan 2001. 2010 kom yogan in i hennes liv och 2013 utbildade hon sig till yogalärare, hon kände ett kall av att få dela med sig av yogan och dess effekter. Hon får ofta höra av deltagare att det är enkelt att följa hennes instruktioner, att hon guidar med en skön röst som hjälper till att slappna av och hitta närvaro. Man verkligen känner att yogan är för alla!

  • Frukostbuffé
  • Ankomstkaffe med kaka
  • Hämtning av nummerlapp
  • Middag Temahelg 3 rätter
  • Buffémiddag

Lämna din e-post och få våra bästa erbjudanden!


You are now subscribed