Vinprovning med extra allt!

Vinprovning på Villa Långbers är något alldeles extra. Utsökta viner att prova och dricka till kvällens festmeny. I år har vi toppat menyn med tryffel.  Vi har nöjet att hälsa Giulia Negri välkommen att leda provningen av Barolo viner tillsammans med Lars Torstensson. Giulia började som 16-åring arbeta på föräldrarnas vingård i Piemonte, har lyckats mycket bra och är i Italien känd som ”Barolo girl”.

Med sig på vinprovningen har hon sin vän Chiara Condello, en annan ung framstående vinmakerska från Emilia-Romagna och med sangiovese som druva.

1 dygn, 27 – 28 okt, från 2.495:- med vinprovning, festmeny med tryffel och utvalda viner, övernattning och frukostbuffé.

2 dygn, 26 – 28 okt, endast 500:- tillägg 1 dygn för  logi och frukost. Vinprovning och festmeny på lördagen. Du kan välja till middag på fredagskvällen.

500:- anmälningsavgift, betalas när du bokar.

Följ med till Zorngården på lördagen!
Utflykt för den som vill, till Mora med visning av Zorngården. Vi åker efter lunch på Villa Långbers, tillval för 150:-. I hotellets minibuss eller egen bil. Bokning och betalning av den guidade visningen, 80:-/pers kan du göra på webben när du bokar din vistelse för vinprovningen.

Vinprovning 1 dygn 2.495:- per person i dubbelrum.

Vinprovning 2 dygn 2.995:- per person i dubbelrum.