Det ska vara enkelt att boka en konferens med bra innehåll. Villa Långbers har ett brett utbud av föreläsare, instruktörer och aktiviteter. På så sätt kan du enkelt och smidigt boka hela ditt konferensinnehåll hos oss.


Oavsett om du önskar underhållning, friskvårdspass, SPA, relax eller en dryckesprovning har vi lösningen för en minnesvärd konferensupplevelse. 

Tema Inspiration

Teambuilding – Teamwork

Inspiratören Jenny Hedlund, professionellt certifierad coach, med bland annat 5 VM guld på meritlistan, erbjuder en energiboostande aktivitet i ett beprövat koncept på 2-3 timmar beroende på antal personer. Konceptet bygger på att stärka individer och grupper på ett enkelt, utvecklande, utmanande, insiktsfullt och väldigt roligt sätt. Alla kommer att växa!

Dryckesprovning

Villa Långbers erbjuder flera olika dryckesprovningar. Vad lockar er? Vinprovning med mousserande viner, avecprovning eller kanske en ölprovning med lokalproducerad öl.

Tema Gemenskap

Ut i Naturen

Tillsammans med en naturguide får ni uppleva vår storslagna natur med Tällbergs fantastiska vyer och djurliv.
Prova exempelvis på olika tekniker för att göra upp eld och bygg ett vindskydd.
Kläder efter väder för vandring på skogsstigar, naturskola och teambuilding, en upplevelse för hela gruppen att minnas och ta lärdom av. 

Tema Nöje

Show med musikunderhållning

Efter en intensiv arbetsdag är ni värda en trevlig kväll med god mat och underhållning. Villa Långbers systerhotell Klockargården ligger ett stenkast bort och är en av Dalarnas största nöjesarrangörer. Varje år presenterar vi tillsammans med rikskända och lokala artister kvällar fyllda av musik, sång, teater och skratt.

Spring så spelar vi

Som "Ring så spelar vi" fast på riktigt. När den första ringsignalen hörs så går programledaren Mats Ingels fram till någon i lokalen och är nyfiken. Ställer de bekanta frågorna varifrån personen ringer, kollar vädret, frågar vad hen skall göra senare idag samt frågar efter vilken låt personen vill höra. Sen kommer momentet som alla väntat på, frågan. Klarar inte den tävlande frågan så går priset vidare och läggs i potten. Varje delmoment avslutas med personens önskelåt. Antingen streamas musiken eller så spelas den upp live om du väljer att ha ett band med under din aktivitet. Det här är en kul aktivitet att köra både om folk känner varandra sedan innan men extra kul om deltagarna inte gör det. Låter kanske som ett konstigt upplägg men garanterat minnesvärt för de som upplevt det. 

Tema Hälsa

Träna med hälsocoach

Varva arbete med aktivitet och rörelse. Vi kan erbjuda duktiga aktivitetsledare från Sveriges främsta hälsohem - Masesgården. Testa yoga, cirkelträning, vattengympa eller lite avslappnande meditation. Utöver träningspass kan du även boka en uppsjö av föreläsningar på temat hälsa.

Tema Kultur

Kyrkbåtsrodd

Testa på kyrkbåtsrodd, en upplevelse att minnas och dessutom bra för teambuilding.

Kulturvandring

Någon av våra kunniga byguider tar er med på en rundvandring i vackra Tällberg. 

Tema Äventyr

Högt & Lågt - Höghöjdsbana i Rättvik

Här har ni aktiviteten som innehåller både spänning och glädje. Som utmanar och som stärker teamkänslan. 
Med Teamklättring får ni under cirka 2 timmar utforska klätterparkens olika banor och ta er an svårighetsgraderna i er egen takt. Det finns utmaningar för både den våghalsige och den med höjdrädsla. Ni får hjälp med utrustning, säkerhetsinstruktioner och instruktörer finns hela tiden närvarande under aktiviteten. 
Det perfekta äventyret för både mindre och större grupper!

Tema Lugn & ro

Gym & bastu

Villa Långbers har gym och bastu. Klicka här för att läsa mer.