Home

Frukost i sviten

Bröllop

En vackrare plats att fira bröllop på kan ni knappast välja. Villa Långbers ligger på Tällbergs högsta topp med milsvid utsikt över Siljan.


Vi får ofta förtroendet att arrangera bröllop och har många nöjda bröllopsgäster. Hos oss på Villa Långbers ges ni möjlighet att få hela hotellet för er själva, för en exklusiv och minnesvärd upplevelse. Vår bröllopskoordinator leder er igenom förberedelserna och ser till att alla detaljer blir genomtänkta. Givetvis får ni provsmaka menyn till bröllopsmiddagen som ni noga väljer i samråd med våra experter inom mat och dryck. Välkommen att diskutera med oss hur ni önskar ert bröllop!

Stort eller litet bröllop

Vi arrangerar bröllop med festmeny och boende för upp till 100 gäster. Möjlighet finns att få hela hotellet för er själva, fredag till söndag. Vill ni viga er på hotellet kan ni använda ängen som vigselrum med Siljan som fond. En vigsel med några få samlade gäster kan arrangeras uppe på vår takterrass.

Matsal, gästrum och bröllopssvit

Matsalen, med plats för max 100 gäster, har vacker utsikt över Siljan. Vi har två stora sällskapsrum med soffgrupper. För gästerna erbjuds 50 rum och för brudparet finns två minisviter i huvudbyggnaden att välja mellan. 

Sminkbord bröllop

Bröllopsmeny

Vi har tagit fram förslag till bröllopsmeny – anpassade efter säsong. Och att maten är god kan ni själva konstatera när ni äter en avsmakningsmeny hos oss, med två olika för-, varmrätter och desserter.

Bröllopskoordinator

Ni tilldelas en egen kontaktperson som tar hand om alla detaljer som hör till ert bröllop.
Vänligen kontakta oss för offertförfrågan. 
Telefon 0247-502 90
E-post [email protected]

sommarbröllop

Höstbröllop

vinterbröllop

Vinterbröllop

I Dalarna ligger snön vit och vacker. På kvällshimlen syns alla stjärnor och i backen ner mot Siljan ligger faluröda stugor och gårdar. En exotisk miljö för de som kommer utifrån och ett romantiskt vinterlandskap för bröllop. Under vintern ges möjligheten för er brudpar att färdas med häst och släde. Det finns klara fördelar med vinterbröllop. Det är färre som arrangerar fester under vintersäsongen vilket öppnar upp för fler gäster att kunna medverka på just ert bröllop. Ett vinterbröllop ger er också chansen att skapa ett unikt och väldigt personligt bröllop, något som era gäster kommer att uppskatta och minnas. Kanske en ljusmiddag med hundratals levande ljus och isskulpturer!Kontakta oss för visning av hotellet Telefon 0247-502 90  E-post [email protected]

Läs mer

Vår

Vårbröllop

Vårens skira grönska och ljusa kvällar är som gjorda för ett romantiskt bröllop. Våren symboliserar nytt liv och hopp, precis som ni och ert äktenskap också gör! Inte konstigt att många väljer att gifta sig på våren. Det är populärt att fira vårbröllop på Villa Långbers, så det är säkrast att boka så tidigt som möjligt. Bjud på en vårligt härlig meny, komponerad utifrån de bästa råvaror som våren har att erbjuda. Duka upp med tulpaner och andra vårblomster. Dessutom är årstidens solnedgångar extra vackra här från toppen av Tällberg. En bättre inramning till ert vårbröllop är svårt att finna.Vår bröllopskoordinator Vår koordinator blir er egen kontaktperson, som tar hand om alla detaljer som hör till ett bröllop. Telefon 0247-502 90  E-post [email protected]

Läs mer