Home

bröllop

BRÖLLOP MED ALLT NI KAN ÖNSKA ER

En vackrare plats att fira bröllop kan ni knappast välja. Villa Långbers ligger på Vår Herres Gattu, högst upp i Tällberg med gudomligt utsikt över Siljan. Vi får ofta förtroendet att arrangera bröllop på vårt hotell och har många nöjda bröllopsgäster. Välkommen att diskutera hur ni vill ha ert bröllop!

Stort eller litet bröllop
Vi arrangerar bröllop med festmeny och boende för upp till 100 gäster. Om ni är många har ni hela hotellet för er själva, fredag – söndag. Vill ni viga er på hotellet, kan vi sätta upp ett partytält på gräsmattan som vigselrum. Eller så väljer ni en intim vigsel uppe på vår takterrass.

Matsal, gästrum och bröllopssvit
Matsalen, med plats för max 100 gäster och de flesta av våra rum har vacker utsikt över Siljan. Två stora sällskapsrum med soffgrupper. 50 rum, nyrenoverade och fräscha för era gäster. För brudparet finns två minisviter i huvudbyggnaden att välja mellan.

Bröllopsmeny
Vi har tagit fram förslag till bröllopsmeny – anpassade efter säsong. Menyer att inspireras av. Och att maten är god, kan ni själva konstatera när ni äter en avsmakningsmeny hos oss, med två olika för-, varmrätter och desserter.

Höst och vinterbröllop
Populäraste bröllopshelgerna är på våren och försommaren. Men det finns klara fördelar med höst- och vinterbröllop. Färre fester ger flera gäster, som tackar ja och inte är bjudna på något annat bröllop just den tiden.

Vår bröllopskoordinator
Karin Linder blir er egen kontaktperson, som tar hand om alla detaljer som hör till ett bröllop.
Karin Linder telefon 0247 – 502 90  E-post [email protected]

sommarbröllop

höstbröllop

vinterbröllop

VINTERBRÖLLOP

Här uppe i Dalarna ligger snön vit och vacker. På kvällshimlen syns alla stjärnor och i backen ner mot Siljan ligger små röda stugor. En exotisk miljö för de som kommer utifrån och ett romantiskt vinterlandskap för bröllop. Möjlighet finns för brudparet att åka häst och släde. Det finns klara fördelar med vinterbröllop. Färre fester ger flera gäster, som tackar ja och inte är bjudna på något annat bröllop just den tiden. Ett vinterbröllop ger er också chansen att skapa ett unikt och väldigt personligt bröllop. Något era gäster kommer att uppskatta och minnas. Kanske en ljusmiddag med hundratals levande ljus och isskulpturer!Vår bröllopskoordinator Karin Linder blir er egen kontaktperson, som tar hand om alla detaljer som hör till ett bröllop. Telefon 0247 – 502 90  E-post br[email protected]

Läs mer

priser bröllop

PRISER BRÖLLOPSARRANGEMANG

Bröllopsmeny inklusive dryck Drink med ett glas mousserande vin Förrätt med ett glas vin eller öl Varmrätt med ett glas vin Efterrätt med kaffe och 6 cl dessertvin eller 4 cl avec Priser bröllopsmeny: Januari – juni 995 kr Juli 1095 kr (minimum 80 gäster) Augusti – december 995 kr Övrigt Vin per glas från 79 kr Snittar till drink från 95 kr Jordgubbar till drink – begär offert Blomsterarrangemang – begär offertVåningstårta – begär offert För bröllopsparet Avsmakningsmeny med två alternativ (förrätt, varmrätt och dessert)  – 0 kr Minisvit inklusive frukost på bröllopsnatten 1990 kr Övernattning för gäster Vi har tagit fram ett mycket fördelaktigt erbjudande för era bröllopsgäster. Allt för att ni ska få så mycket tid tillsammans som möjligt under bröllopshelgen. Kontakta vår bröllopskoordinator för mer information. Karin Linder telefon 0247 – 502 90,  e-post [email protected]  

Läs mer

vårbröllop

VÅRBRÖLLOP

Vårens skira grönska och ljusa kvällar, är som gjorda för ett romantiskt bröllop. Våren symboliserar nytt liv och hopp, precis som ni och ert äktenskap också gör! Inte konstigt att många väljer att gifta sig på våren. Det är populärt att fira vårbröllop på Villa Långbers, så det är säkrast att boka så tidigt som möjligt. Bjud på en vårligt härlig meny, komponerad utifrån de bästa råvaror som våren har att erbjuda. Duka upp med tulpaner och andra vårblomster. Dessutom är vårens solnedgångar extra vackra här från toppen av Tällberg. En vackrare inramning till ert vårbröllop är svårt att finna.Vår bröllopskoordinator Vår koordinator blir er egen kontaktperson, som tar hand om alla detaljer som hör till ett bröllop. Telefon 0247 – 502 90  E-post [email protected]

Läs mer