KÄRLEK TILL DALARNAS PRODUCENTER
Vi vet att middagsupplevelsen är en av de viktigaste delarna när du bor hos oss på Hotell Villa Långbers, på toppen av Tällberg. Vår köksmästare Jakob Mathiasson komponerar menyn efter de råvaror säsongen har att erbjuda. Köket blandar traditionell svensk matkultur och det bästa från världens alla hörn. Vi är en del av Taste av Dalarna där medlemmarna värnar de lokala producenterna.
Meny med lokala inslag
I hjärtat av Villa Långbers pulserar en passion för det lokala och autentiska. Vår meny är en hyllning till Dalarnas rika skafferi, med utvalda delikatesser som kött från Siljans Chark och den historiskt anrika Rättviksärten. Vår à la carte-meny är åter till våren. Tillsvidare serverar vi en fast trerätters meny utvalda dagar. Kontakta receptionen för mer information.
Salongsmeny
I väntan på att restaurangen öppnar kan ni ta del av vår salongsmeny där vi erbjuder ett urval av utsökta smårätter. Slå er ner i någon av våra sköna miljöer med gott sällskap och ett spel.
Öppettider
Via vår onlinebokning kan du se vad vi erbjuder ett specifikt datum, boka bord och särskilda event. Ring för mer information om öppettider och aktuell meny 0247-502 90.
Vi gillar att gynna de lokala producenterna och varierar menyn efter tillgång och säsong. Vi gillar också att få handla råvaror av människor vi känner och skapat goda vänskapliga band med.
Köksmästare Jakob Mathiasson
Samarbete med Gott Virke
Naturen runt hotellet flyttar in på Restaurang Villa Långbers genom ett unikt samarbete med finsnickare Bengt Andersson på Firma Gott Virke i grannbyn Laknäs.
UNNA DIG SMAKUPPLEVELSER