Home

restaurang villa långbers

Restaurang

Varmt välkomna till Restaurang Villa Långbers. Vi är stolta att kunna erbjuda er Tällbergs bästa utsikt, vällagad mat, spännande vinlista och service med genuin omtanke!


Vi vet att middagsupplevelsen är en av de viktigaste delarna när du bor hos oss på Villa Långbers. Vår kökschef Jakob Mathiasson komponerar menyn efter de råvaror säsongen har att erbjuda. Köket blandar traditionell svensk matkultur och det bästa från världens alla hörn.

I samband med din vistelse erbjuds kvällens 3-rätters meny att välja fritt från. Vällagade rätter som skapats med stor förståelse för både smakupplevelser och presentation tillsammans med genomtänkta dryckesrekommendationer. 

Under juli till mitten av augusti, måndag till lördag, erbjuder vi middag med rätter från vår somriga à la carte-meny. Söndagar hänvisar vi till våra systerhotell Gyllene Hornet eller Klockargården. 

Varmt välkommen att boka bord
Telefon 0247-502 90

vinlista

Vin & Dryck

Kvinnligt, ekologiskt och närproducerat! Att komponera en bra dryckeslista kräver tid, eftertanke och kunskap. Vår restaurangchef  har fokuserat på kvinnligt, ekologiskt och närproducerat. Hans ledord för denna dryckeslista är kvalitet och prisvärdhet. Villa Långbers har med hjälp av vinmakaren, skribenten och f.d. chefen för Vin & Sprits Rabiega i Provence, Lars Torstenson, tagit fram ett unikt urval av viner. Vi vill nämligen visa er, våra kära gäster, att det finns otroligt många kvinnor med ”näsa” för dofter, smaker, brytningar, kombinationer och inte minst kunskap. Vissa av våra viner har flera generationer av kvinnlig erfarenhet, som gått från mor till dotter. Dessutom innehåller vår vinlistan viner från samtliga världsdelar! Vi är även mycket stolta att kunna erbjuda en mängd lokala ölsorter från små bryggerier här i trakten.

Läs mer

Villa Långbers sommarmeny

Sommarmeny

Under sommarsäsongen juli till mitten av augusti erbjuder restaurang Villa Långbers en härlig à la carte-meny med somriga inslag. Välkommen att njuta av middag måndag till lördag.Förrätt Kalixlöjrom med rödlök, smetana, citron och toast 15g 155, 25g 235 Confiterade tomater med lardo, surdegskrutonger och comtéost 125 Skaldjurstartar med rökt laxemulsion, syrad gurka och rostad kavring 145Varmrätt Iberico belotta med gremolata, sparris, parmesancrème och friterad potatis 265      Grillad Oxfilé med tryffelmajonnäs, rödvinssky, grillad lök och potatisfondant 315     Ugnsbakad röding med Sandefjordsås, sikrom, primörer och färskpotatis 285           Bakade betor med friterad getost, ostronskivling, rostade hasselnötter, brynt sojasmör 255Dessert Jordgubbar med vaniljglass, maränger och pistagenötter 95 Bakad choklad, kanderade mandlar, mintchokladcream, päronpuré 125 Något till kaffet 55   Till barnen Köttbullar med gräddsås och kokt potatis 95 Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis 95   Öppettider måndag-lördag kl 17.30-20.30Med reservation för att vissa datum är abonnerade. Vi tar endast emot bokningar inomhus. Vid sällskap om 10 personer eller fler ska meny förbokas. Bordsbokning Telefon 0247-502 90

Läs mer