Varmt välkomna till Restaurang Villa Långbers. Vi är stolta att kunna erbjuda er Tällbergs bästa utsikt, vällagad mat, spännande vinlista och service med genuin omtanke.
Vi vet att middagsupplevelsen är en av de viktigaste delarna när du bor hos oss på Hotell Villa Långbers, på toppen av Tällberg. Vår köksmästare Jakob Mathiasson komponerar menyn efter de råvaror säsongen har att erbjuda. Köket blandar traditionell svensk matkultur och det bästa från världens alla hörn. Ofta med en lekfull twist.
I samband med din vistelse under höst, vinter och vår erbjuds en fast trerättersmeny med noga utvalda råvaror efter säsong och tillgång. Vällagade rätter som skapas med stor förståelse för både smakupplevelser och presentation tillsammans med genomtänkta dryckesrekommendationer.
Plommontomat med basilika, parmesan och rostad levain.
Halstrad regnbåge med skaldjurssås, morotspuré, röd curry, friterad ris och dill.
Bakad choklad med hjortron, gräddfil och punchmaräng.
Gravad och sotad lax med wasabi, soja, brynt smör och blomkål.
Helstekt hjort med rotselleri, lingon, ostronskivling och senapsfrön.
Havtornscreme med aprikosgelé, riesling och mandel.
3 rätter 575 kr
2 rätter 465 kr
Menyn ingår vid bokning av weekendpaket med undantag för evenemangshelger med specifika teman för mat och dryck. Vegetariskt alternativ går att ordna, meddela i samband med bokning.
Den 6 april är det premiär för vår à la carte-meny. Välkommen att boka bord redan nu för att säkra platserna för det datum du önskar besöka oss för en kulinarisk resa.
Vänligen kontakta oss för bordsbokning.
Telefon 0247-502 90
Till vår onlinebokning