Home

Dagsfesten på Villa Långbers

Dagsfesten

Sommarens kanske roligaste dagar väntar på Hotell Villa Långbers i Tällberg 23-25 juli. Det blir DJs som levererar skön housemusik på vår stora veranda med magisk utsikt över sjön Siljan, street food och roliga aktiviteter ute på vår stora gräsmatta. Förutom mat från vårt eget kök bjuder vi in food trucks för att komplettera vårt utbud. Det är fri entré. 

Eventen Dagsfesten

 

Mat, musik och skönt häng under tre sommardagar

Tisdag 23 juli kl 13-20
Onsdag 24 juli kl 13-20
Torsdag 25 juli kl 13-20

Fri entré

I vårt evenemang på Facebook hittar du senaste nyheter om Dagsfesten.

 

DJs som spelar under Dagsfesten

Under Dagsfesten har vi äran att välkomna tre fantastiska DJs som kommer att säkerställa att feststämningen blir på topp. Sotarn, Yourhighness och Hellkrull spelar alla tre dagar. 

Eventen Dagsfesten

 

Sotarn

Sotarn representerar glädje och energi och med en förkärlek till pop, RnB och svenska klassiker blandat med hiphop och elektroniska hits, levererar han ett genreöverskridande set som garanterat lämnar dig med ett stort leende. Oförutsägbart men ändå så självklart – en perfekt match för vår fest.

 

DJ till Dagsfesten

 

Yourhighness

Yourhighness, känd för sitt arbete med skivbolaget och klubben Rollerboys i Stockholm, är en etablerad producent som också har släppt musik på internationella skivbolag som Cocktail d’Amore Music Berlin, Rett I Fletta, Born Free, Baenger och flera andra. Sedan 1990-talet har Yourhighness rockat dansgolven och hans energiska DJ-stil har gjort honom känd inte bara i Sverige, utan över hela världen med spelningar från Berlin till New York. Just nu producerar han en skiva för artisten Min Stora Sorg och gör en remix för popbandet Stepen´s Shore. I sina DJ-set flyttar Yourhighness gränserna mellan House, Disco, Afro Beat och Bossa Nova och skapar en eklektisk mix som garanterat håller stämningen på topp.

 

DJ till Dagsfesten

 

Hellkrull

DJ Hellkrull, en riktig ikon på Stockholms DJ-scen! Känd för sina gigs som resident DJ på både East och nu på Biblioteket Live, är Hellkrull en som får folket i skön vibe och gung med sin blandbandade stil. Hellkrull är även uppvuxen i ett timmerhus från Dalarna, därav kommer hans närvaro att vara total!

 

Stanna över natten

Stanna över natten på Hotell Villa Långbers och njut av omgivningen. På vår webbplats hittar du bokning av rum och frukost utvalda datum. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med receptionen. 

Passa även på att besöka Dalhalla

För att maxa upplevelsen rekommenderar vi ett besök på Dalhalla i grannorten Rättvik. Transferbussen tar er mellan hotellet och konsertarenan där Molly Sandén & Victor Leksell spelar 23 juli och Hooja den 25 juli. Boka Dalhallapaket och kontakta receptionen för att lägga till ytterligare ett dygn eller två för att ta del av Dagsfesten. Biljetter till Dalhalla bokas separat på dalhalla.se

Hitta hit

Du tar dig enklast med bil eller tåg till Dagsfesten. Om du anländer till Tällbergs station med tåg, vänligen meddela receptionen i god tid, så hämtar vi dig på stationen. Annars väntar en skön promenad på 1,5 km till toppen av Tällberg.  

Välkommen till Dalarnas skönaste sommarhäng!

Samarbetspartner