Home

Dagsfesten på Villa Långbers

Dagsfesten

Sommarens kanske roligaste dagar väntar på Hotell Villa Långbers i Tällberg 23-25 juli. Det blir DJs som levererar skön housemusik på vår stora veranda med magisk utsikt över sjön Siljan, street food och roliga aktiviteter ute på vår stora gräsmatta. Förutom mat från vårt eget kök bjuder vi in food trucks för att komplettera vårt utbud. Det är fri entré. 

Eventen Dagsfesten

Mat, musik och skönt häng under tre sommardagar

Tisdag 23 juli kl 13-20
Onsdag 24 juli kl 13-20
Torsdag 25 juli kl 13-20

I vårt evenemang på Facebook hittar du senaste nyheter om Dagsfesten.

DJ:s som spelar under Dagsfesten

Eventen Dagsfesten

 

Sotarn representerar glädje och energi och med en förkärlek till pop, RnB och svenska klassiker blandat med hiphop och elektroniska hits, levererar han ett genreöverskridande set som garanterat lämnar dig med ett stort leende. Oförutsägbart men ändå så självklart – en perfekt match för vår fest.

Fler DJs släpps inom kort.

Passa även på att besöka Dalhalla

För att maxa upplevelsen rekommenderar vi ett besök på Dalhalla i grannorten Rättvik. Transferbussen tar er mellan hotellet och konsertarenan där Molly Sandén & Victor Leksell spelar 23 juli och Hooja den 25 juli. Boka Dalhallapaket och kontakta receptionen för att lägga till ytterligare ett dygn eller två för att ta del av Dagsfesten. Biljetter till Dalhalla bokas separat på dalhalla.se

Hitta hit

Du tar dig enklast med bil eller tåg till Dagsfesten. Om du anländer till Tällbergs station med tåg, vänligen meddela receptionen i god tid, så hämtar vi dig på stationen. Annars väntar en skön promenad på 1,5 km till toppen av Tällberg.  

Välkommen till Dalarnas skönaste sommarhäng!