Home
Weekendpaket 1 dygn
Weekendpaket 1 dygn
Weekendpaket 1 dygn
Weekendpaket 1 dygn
Weekendpaket 1 dygn
Weekendpaket 1 dygn
Weekendpaket 1 dygn
Weekendpaket 1 dygn

Weekendpaket 1 dygn

Pris från: 1345:- Per gäst
  • Frukostbuffé
  • Trerättersmiddag
  • Ankomstkaffe med kaka

Generöst weekendpaket
Vårt weekendpaket bygger på hur vi själva skulle vilja ha det när vi reser bort en helg. Generöst och välkomnande. När du kommer står vår fikabuffé uppdukad med kaffe, té och hembakat. Sedan är det dags för middag. I vår helgmeny har vi flera förrätter, varmrätter samt desserter att välja emellan. Olika menyer för fredag och lördag. Vinlistan imponerar och vi kan också erbjuda flera ölsorter från lokala bryggerier.
Efter en god natts sömn, kan du ta för dig av frukostbuffén. Vid frukosten kan du göra dig utflyktsmackor att ta med. Det bjuder vi på!

Rummen på hotellet är fina och fräscha. Intill restaurangen i huvudbyggnaden finns två stora sällskapsrum och en härlig veranda att sitta på när vädret tillåter. Vi har ett gym för dig som tycker om att träna, med dusch och bastu vid gymmet. Du har även tillgång till relaxavdelning med pool och bastu på First Hotel Tällberg som är vårt syster hotell.

Tällberg är med sin vackra natur, en av Sveriges främsta turistorter. Vandra omkring i byn eller gör en utflykt till någon av de välkända sevärdheterna. Vi tipsar gärna om vad som finns. Villa Långbers ligger högst upp i Tällbergsbyn, på Vår Herres Gattu med milsvid utsikt över Siljan.

Vi har weekend erbjudanden sept - maj. Dock inte under juni, juli & augusti.
Meddela oss om du tar tåget till Tällberg, så hämtar vi vid stationen.

I priset ingår välkomstfika med kaffe/te och hembakat, trerättersmiddag, frukostbuffé, utflyktssmörgåsar.
Pris 1 dygn från 1.345:- per person.