Tallrik med mat på restaurang Villa Långbers.

Meny

A la carte

Vår meny har många lokala inslag, som ost från Orsa och soja från Sälen. Varmt välkommen att boka bord för att säkra platserna för ditt sällskap. 

Något att börja med

Svensk färskpotatis 135
serveras med Kalixlöjrom, brynt smörhollandaise och gräslök

Smörstekt toast 110
med silverlök, tryffel, lagrad ost och tomat

Krokett på slarvsylta 105
med pepparmajonnäs och senapsfrön

Andra rundan

Råbiff på älg 165 
med misomajonnäs, schalottenlök, krispig ris och brynt smör

Tartar på svensk regnbåge 155
med Sean Conneryemulsion, äpple, ingefära, jordärtskocka och Älvdalsrom

Bakade gulbetor 145
serveras med dragonmajonnäs, syltad silverlök, krispigt bröd och kaffepulver

Huvudakten

Grillad svenskt lamm 285 
med lammkorv, syrad potatispuré, sirapsstuvad savojkål, sherryvinägersky och krispig grönkål

Fjällröding 265
med hummersås, variation på morot och picklade vindruvor

Smörbakad spetskål 195
med friterad kroppkaka, ragu på Rättviksärt och höstärt, svampbuljong och libbsticka

Hasselnötsbakad kronhjort 305
med rotselleripuré, lingon, tartar på souvasrökt ren, sherryvinägersky och inlagd pumpa 

Målgången

Hallonparfait 95
med lakrits, rostad vit choklad och Atsinakrasse

Kolapaj 105
med lingonglass och rostat bovete

En bit sockerkaka 75
med vaniljskum och hallon

Bistromeny

Barsnacks

Ölkorv med sting 65

50g Hansjö gulla ost 45

Marinerade oliver 65

Från köket

Friterad kolja 235
med chilimarinerad sallad, jalapeñoemulsion, picklad tomat, pommes och dill

Grillad chorizo 175
med picklade senapsfrön, senapsmajonnäs, fermenterad Västeråsgurka, picklad lök, friterad lök och pommes

Grillad ost från Hansjö 195
med fermenterad sallad, chilimajonnäs, picklad tomat, pommes och dill

Sött

Hallonparfait 95
med lakrits, rostad vit choklad och Atsina krasse

Kolapaj 105
Lingonglass och rostat bovete

 

Boka bord

Välkommen att boka bord på Restaurang Villa Långbers

Telefon 0247-502 90
e-post [email protected]

Boka bord här