Tallrik med mat på restaurang Villa Långbers.

Meny

A la carte

Premiär 6 juni – öppet fredag och lördag fram till midsommar. Från och med 23 juni har vi öppet varje kväll kl. 17.00–21.00.

Vår meny har många lokala inslag, som ost från Orsa och soja från Sälen. Varmt välkommen att boka bord för att säkra platserna för ditt sällskap. 

Något att börja med

Svensk färskpotatis 115
serveras med Kalixlöjrom, syrad grädde, silverlök och dill

Smörstekt toast 110
med silverlök, tryffel och tomat

Krokett på gris från Rocklunda gård 105
med chorizo, riven hårdost och körvel

Andra rundan

Tunt skuren rå biff 165 
med jordärtskocka, ekfatslagrad soja, Hansjö Gulla och hasselnötter

Tartar på lättrökt regnbåge 155
med grillade Padrones, morot, krispiga nudlar och Älvdalsrom

Kall grön tomatsoppa 145
serveras med grillade tomater, färskost, jalapeños och gurka

Huvudakten

Grillad svensk Pluma 215 
med friterad potatisgratäng, portvinsky, chimichurri, lök och grillad sallad

Fjällröding 225
med färskpotatis, sandefjordsås, gurka, zucchini, fänkål och ängssyra

Socca "kikärtspannkaka" 195
med karamelliserad yoghurt, variation på kål, getost, rödbeta och tryffel

Målgången

Svenska jordgubbar 115
serveras med vaniljglass, lättvispad grädde, maräng och havre

Fläderparfait 95
med rabarber, mandel och rostad vit choklad

Blåbärsglasspinne 85
med popcorn, kolasås och havssalt

Lokala ostar 165
med marmelad och knäckebröd

Boka bord

Välkommen att boka bord på Restaurang Villa Långbers

Telefon 0247-502 90
e-post [email protected]

Boka bord här