A la carte
Premiär 6 juni – öppet fredag och lördag fram till midsommar. Från och med 23 juni har vi öppet varje kväll kl. 17.00–21.00.
Vår meny har många lokala inslag, som ost från Orsa och soja från Sälen. Varmt välkommen att boka bord för att säkra platserna för ditt sällskap.
Något att börja med
Svensk färskpotatis 115
serveras med Kalixlöjrom, syrad grädde, silverlök och dill
Smörstekt toast 110
med silverlök, tryffel och tomat
Krokett på gris från Rocklunda gård 105
med chorizo, riven hårdost och körvel
Andra rundan
Tunt skuren rå biff 165
med jordärtskocka, ekfatslagrad soja, Hansjö Gulla och hasselnötter
Tartar på lättrökt regnbåge 155
med grillade Padrones, morot, krispiga nudlar och Älvdalsrom
Kall grön tomatsoppa 145
serveras med grillade tomater, färskost, jalapeños och gurka
Huvudakten
Grillad svensk Pluma 215
med friterad potatisgratäng, portvinsky, chimichurri, lök och grillad sallad
Fjällröding 225
med färskpotatis, sandefjordsås, gurka, zucchini, fänkål och ängssyra
Socca "kikärtspannkaka" 195
med karamelliserad yoghurt, variation på kål, getost, rödbeta och tryffel
Målgången
Svenska jordgubbar 115
serveras med vaniljglass, lättvispad grädde, maräng och havre
Fläderparfait 95
med rabarber, mandel och rostad vit choklad
Blåbärsglasspinne 85
med popcorn, kolasås och havssalt
Lokala ostar 165
med marmelad och knäckebröd
Boka bord
Välkommen att boka bord på Restaurang Villa Långbers
Telefon 0247-502 90
e-post [email protected]