Helgmeny - februari och mars

FREDAG

FÖRRÄTTER:
Citron och timjan bakad svartrot
med sojamajonnäs, rostad mandel och brynt smörpulver
115: -

Rökt röding
med gräslöksemulsion, citronpärlor, rostad kavring och vattenkrasse
120: -

VARMRÄTTER:
Grillad lammfilé
med fikonsky, bakad tomat, potatiskaka och sauterad savoykål
275: -

Halstrad regnbåge
med potatispuré, smörad skaldjursbuljong, gulbeta och syrad lök
265: -

Biff gjord på höstärt
med bakad tomat, potatiskaka, sauterad saoykål och syrad lök
225: -

EFTERRÄTTER:
Mjölkchokladmousse
med hasselnötskaka, rostade hasselnötter, halloncurd och syrad grädde
95: -

Osttallrik
3 utvalda ostar med fikonmarmelad och kex
125: -


LÖRDAG

FÖRRÄTTER:
Toast Skagen
toppad med löjrom, dill och citron
125: -

Jordärtskockssoppa 
med surdegskrutonger och örtolja
115: -

VARMRÄTTER:
Rödvinsbrässerad oxkind
med rökt sidfläsk, smålök, champinjoner och hasselbackspotatis
255: -

Ångad skreitorsk
med brynt smör, räkor, pepparrot och dillslungad potatis
275: -

Svamprisotto
med tryffel, champinjoner, smålök och bakade grönsaker
225: -

EFTERRÄTTER:
Marängsviss
maräng, chokladsås, bär, grädde och vaniljglass
95: -

Osttallrik
3 utvalda ostar med fikonmarmelad och kex
125: -


Restaurang Villa Långbers